Det mest fantastiske liv ligger lige foran dig og venter på at du er klar.

Klar til at slippe dit fangenskab i frygt, fattigdom, mindreværd, utilstrækkelighed og mangel og klar til at du stepper ind i din storhed og bevidst og aktivt bliver The Creator of Your Life!

Er du klar?

Det eneste du skal gøre er at slippe dine tillærte begrænsninger og steppe op i skyhøj vibration af rigdom, overflod, kærlighed, fred, frihed, glæde, lykke og storhed. Hermed skaber du et vibrationsskifte i dig og dit liv.

​Når du lever i denne indre tilstand af skyhøj vibration sker der to ting:

  1. Du oplever endelig lykkelig, og oplever en indre tilstand i dine følelser, krop og tanker af overflod, rigdom, kærlighed og dermed vokser værdi-følelse og selvtillid og du vil elske at være dig, bo i din krop og endelig føler du dig klar til at skabe dét liv du drømmer om !
  2. Når du ejer en indre tilstand i skyhøj vibration, så skaber du præcis den ydre verden du drømmer om fordi du sender på den frekvens i dit vibrationsfelt, hvor dine drømme bor - du tænker og føler i overensstemmelse med dine drømmer og dermed begynder du også at handle på at opnå dem. Dermed forandrer dine relationer sig, dine økonomi, dine omstændigheder, dé resultater du lukker ind og hele din ydre verden skabes på en ny og opløftet måde, som er i overensstemmelse med din nye høje vibration.

Derfor skal du lære at mestre din indre verden bestående af dine tanker og følelser, hvis du ønsker at mestre at manifestere den ydre verden du ønsker og blive magnetisk på dine drømme og skabe præcis dét du ønsker dig i form af materielle udfoldelser samt en hverdag du elsker at stå op til.​

Det er præcis dét du lærer på 15-dages kurset The Creator of Your Life !
​Gennem 15 dage lærer du præcis dét der skal til for at mestre din indre tilstand i skyhøj vibration OG mestre skabelsesprocessen i at opnå de materielle goder, omstændigheder, relationer, økonomi og den hverdag du drømmer om.

Kurset er dybdegående og intensivt giver dig den viden du skal vide om at skabe et indre vibrationsskifte til skyhøj vibration og mestre at manifestere præcis det liv du ønsker dig ned til at manifestere den hver dag og de materielle goder og rigdom du ønsker dig. Kursets er desuden dybdetransformerende, da du lærer at slippe lave vibrationer af frygt, mangel, fattigdom, mindreværd mv. og løfte dig i dit mindset og følelser til din højeste vibration. Over kursets 15 dage kan forvente at lande præcis i den viden, der skal til for at du kan gå ud og skabe præcis det liv som du drømmer om. Om du går vejen og gør dét du lærer er helt op til dig! 

Præcist og dybdetransformerende

Kurset startede onsdag d. 2. juni og varer 15 dage, og derfor kan du nå at være med, da det hele ligger klar til dig.

Hver anden dag, d. 2. - 4. - 6. - 8. - 10. - 12. - 14. og 16. juni kl. 13, frigives hvert modul og som består af kort og præcis undervisning på lydfil, som du kan lytte til mens du gør dine daglige rutiner.

Første undervisning modtager du onsdag d. 2. juni i din endelige velkomstmail og herefter modtager du hver anden dag en mail med link til den opløftende og berigende undervisning, som præsenteres kort og præcist fra en skyhøj vibration, der inspirerer dig og viser dig vejen til at hele og slippe gamle apsekter i dit liv og skabe et vibrationsskifte i skyhøj vibration i den verden du ser dig selv, verden og andre mennesker, så du begynder at føle dig anderledes og dermed opføre dig og handle anderledes, så du skaber en opløftende og berigende transformation i dit liv og som du aktivt skaber præcis som du inderligt drømmer om at dit liv skal se ud. DU ER THE CREATOR OF YOUR LIFE 🌟

Kurset slutter d. 16. juni med sidste undervisning.
​BONUS: Som Bonus afholdes der et afsluttende Live Call torsdag d. 17. juli, hvor alle deltagere kan komme på gratis med lyd og få hjælp til at løse den største udfordring i it liv. Du kan komme på med lyd og få direkte sparring til hvordan du heler og slipper en den største udfordring i dit liv og hvordan du løfter dig ind i den højeste udlevelse af dig i stedet for. Live Call'et slutter først, når alle der ønsker har været på og kan efterfølgende lyttes.


​Alle 8 moduler - ialt 8 lydfiler over 15 dage - kan downloades til dit eje og derfor kan kurset tages igen og igen.

Kurset kan tages uanset hvor travl eller fyldt din hverdag er, da lydfilerne støtter dig dagligt i at løfte dig og dit liv en din højeste vibration, og derfor tilbyder dig at slippe dét, der tynger dig, dét som holder dig tilbage og dét som gør ondt og dræner dig i dit liv og kærligt viser dig, hvordan du løfter dig i kærlighed, rigdom, overflod og succes. Derfor vil du opløftes ved at lytte undervisningen og hvor du direkte kan bruge det lige nu og her til at skabe den indre og ydre tilstand, som du inderligt drømmer om at opnå.

​Tilmelding og Pris

Kurset startede onsdag d. 2. juni, men du kan stadig nå at være med, da det hele kan downoades til dit evige eje og lyttes til i dit eget tempo.

Pris 2.500kr.

TILMELD DIG KURSET HER

PS


​Det er den største glæde for mig at præsentere mit nye online 15-dages intensive og dybdetransformerende kursus THE CREATOR OF YOUR LIFE 🌟

Gennem 15 dage over 8 moduler som frigives hver anden dag lærer du at skabe et vibrationsskifte i dig fra lave vibrationer af frygt, mindreværd, fattigdom, mangel, utilstrækkelighed til skyhøje vibrationer i dine tanker og følelser og mindset af rigdom, flow, overflod, lykke, glæde, kærlighed, succes, storhed, tillid, taknemmelighed og fred.

Du lærer på 15 dage at mestre din indre tilstand i skyhøj vibration og manifestere præcis de materielle goder og rigdom, oplevelser og relationer du ønsker dig samt en hverdag du vil elske at stå op til !

Jeg har undervist i at skabe et vibrationsskifte og mestre den indre tilstand samt manifestere præcis dét liv du drømmer om i din højeste vibration bl.a. som uddannelsesleder gennem 10 år.

Jeg kan bare ikke lade være selv at skabe dét liv jeg elsker, fordi jeg som barn oplevede den største smerte af at være afskåret fra min indre rigdom af universel power og storhed og derfor skabte et meget fattig liv på alle livsområder. Jeg har oplevet så stor fattigdom ved at bo alene som teenager og ikke have råd til mad eller i perioder tag over hovedet, uden skolegang og INGEN relationer overhovedet.

En meget dysfunktionel oplevelse, men som har været og som er drivkraften til at alt for mig har handlet om at hele og slippe de lavtvibrerende historier og oplevelser omkring mig selv, andre mennesker og livet, som jeg havde tillært mig og i stedet lært at mestreden indre tilstand og skabe et vibrationskifte i mindset, psyke og følelser, leve fra min universelle power og skabe præcis dét liv og de drømme som jeg inderligt ønskede at opleve.

Derfor mestrer jeg mit fagområde af at skabe et indre og ydre vibrationsskifte fra lav til skyhøj vibration i den indre og ydre verden.
Jeg er drevet af at undervise i, at den indre tilstand du cruiser rundt i direkte skaber den ydre verden og dine oplevelser.

Faktum! er at du dermed er universel power og den direkte skaber af dit liv på alle områder ! Du er ren energi - et energifelt af energi som vibrerer på en bestemt frekvens, og mestrer du denne vibrationelle frekvens samt dine ydre adfærd og handlinger, så MESTRER DU DIN VERDEN!

Dét er storhed, rigdom, flow, overflod og kærlighed at leve som THE CREATOR OF YOUR LIFE !
Min erfaring er, at du kun kan mestre dette højeste niveau og dermed opnå den fulde skaberkraft, hvis du kobler ind i din universelle power og lever herfra.
- Er vi ego-styrede får vi IKKE denne storhed og skaberkraft i dette højeste niveau i beskyttelse for os selv og verden!


Derfor kan du forvente et kursus der forener denne højeste vibration at leve fra.

Jeg underviser helt unikt, da jeg mestrer dét jeg underviser i i eget liv og har været selvstændig i 10 år med perioder af storhed og rigdom, samt perioder af at prøve at miste det hele igen for at skulle mindes om, hvordan jeg opbygger i rigdom og storhed, så jeg kan blive ved med at være drevet af ønsket om at blive ved at forfine, opløfte om mindes om at komme fra min højeste universelle vibration og power samt at lære det til andre.

Derfor kan jeg garantere at du vil mestre aktivt og bevidst at blive THE CREATOR OF YOUR LIFE, hvis du bruger undervisningen som du lærer over de 15 dage på kurset.

Det er helt op til dig, hvor langt du vil tage dig selv og dit liv !

Er du klar? 🌟

Connect med Emilie Sommerhall

Youtube
Facebook
Instagram

​Kontakt Emilie Sommerhall

Skriv til Emilie Sommerhall her eller via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt