UNDERVISNING OG METODE

Undervisningsformen hos Emilie Sommerhall er holistisk ud fra egen metode samt med teori inspireret fra bl.a. psykologien samt coachingens og heilpraktikkens (naturlæge) verdenen, hvor Emilie Sommerhall har baggrund og uddannelse i.​

Emilie Sommerhall har gennem sit eget liv erfaret præcist hvad der virker for at skabe præcis det liv du ønsker - og det har været hele fundamentet i hendes undervisningen gennem de sidste 10 år, hvor hun har undervist i sin egen teorier om vibrationsskifte i din indre og ydre tilstand.

Emilie Sommerhall har skabt 3 uddannelser med hvert sit fundament og fokus for at hjælpe dig med at transformere og løfte dit liv.

​Grunduddannelsen til Vibrational Coach, hvor du lærer at blive din egen coach i at skabe et liv i høj vibration og hvor du lærer at hjælpe andre med det samme.

Lederuddannelsen til High Vibrational Business Leader hvor du lære at skabe dine højeste resultater i din forretning og løfte dit liv op i højeste udfoldelse omkring dig baseret på din forretning.

Lokation

Der afholdes uddannelse, kurser og workshops løbende på forskellige lokationer.


Vi vil elske at høre fra dig

Har du spørgsmål er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores team ved at udfylde formularen.

​Vi svarer inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt