Hør hvad deltagerne siger

Nedenfor finder du et lille udpluk af deltageres oplevelse af sin uddannelse samt af andre kurser og workshops v/ Emilie Sommerhall

Hellelou ★★★★★

"Jeg har lært rigtig meget omkring min person!"

"​Det bedste ved uddannelsen er at der er samhørighed mellem det personlige, min egen vækst og det at vækste som menneske og dét, at det er bundet op på det universelle med kvantefysikken plus at jeg får en faktisk færdig forretning, når jeg er færdig ..

Jeg har lært hvordan jeg højner mit eget vibrationsfelt og jeg har lært rigtig meget omkring min egen person .. Det bedste ved Emilie Sommerhall som underviser er at hun er utrolig autentisk, hun er meget meget nærværende og så er hun knivskarp. Hun er brandhamrende dygtig .."

Camille ★★★★★

"Det har for mig været den mest personlige rejse"

"​Det har for mig været den mest personlige rejse, jeg har været på og hvor jeg har fået så meget at vide på så kort tid.. At det ikke tager så lang tid at skulle lære at hele noget og lære at hvile i sig selv og træde ud som den man er..  

Det er noget helt andet at opleve Emilie Sommerhall rigtigt. Hvor favnende hun er omkring alle og hendes undervisning i det hele taget. Det er ret stort. Hele hendes tilstedeværelse og hele hendes evne for at kunne mærke og se folk som den de er!"

Freja Steffens ★★★★★

De her værktøjer er så elementere..

"​Det jeg har fået med på uddannelsen til Vibrational Coach hos Emilie Sommerhall er så elementært. En uddannelse i en selv, og som jeg synes alle burde tage. Fordi det er så grundlæggende for at have et godt liv, dét man lærer på uddannelsen"

Monique Vugs ★★★★★

Hun er kærlig og møder alle

".. Emilie Sommerhall er meget livsklog, trods hendes unge alder. Hun er kærlig og møder alle, der hvor de er. Hun er skarp til at se, hvad det er for nogle mønstre, vi har og spørger ind, så man selv kommer med svaret.."

G. V. ★★★★★

Forbavser og imponerer mig

"​Jeg var så heldig at have en personlig samtale med Emilie Sommerhall omkring et personligt problem der fylder meget i mit liv - og har gjort det længe.

På rigtig kort tid fik Emilie vendt min situation om til en vinkel jeg ikke havde set før... Som gav mening for mig. Jeg føler hun hurtigt og præcist ramte hovedet på sømmet. Og gav mig input som jeg nu kan bruge med det samme.

Jeg føler mig meget lettere nu efter vores snak.
Jeg oplever at hun har en dybde og indsigt som var hun en ældre vis dame. Det forbavser og imponerer mig gang på gang. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil henvende mig til Emilie og kan varmt anbefale hende. Tusind tak <3"

Inge Kristensen ★★★★★

Det har været meget givende

"​Kurset var meget inspirerende. Det gav mig fine psykologiske indsigter og ny viden omkring tanker og følelser, accept, vaner og måder, man saboterer sig selv på.

Jeg fik større opmærksomhed på at mærke , hvem jeg virkelig er og hvad jeg har brug for. Og på at jeg selv har ansvar for hvordan jeg har det, på trods af, hvad jeg har med i bagagen. Jeg har en nu en meget mindre negativ dialog kørende i hovedet, og er blevet mere tålmodig med mig selv. Ved at ting tager tid, og at der skal øvelse til. Jeg er blevet meget mere opmærksom på mine følelser som guidelines, og at blive mere nysgerrig på hvad følelsen vil mig, i stedet for blot at flygte fra den, ikke mærke den.

Jeg har lært at tage små pauser i løbet af dagen, hvor jeg trækker vejret dybt og lige kommer til stede i nuet igen. Og at stige op i helikopteren for at se om min historie måske kunne fortælle mig noget andet, end det jeg indtil nu har troet på. Så det har været meget givende."


Vi vil elske at høre fra dig

Har du spørgsmål er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores team ved at udfylde formularen.

​Vi svarer inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt