Emilie Sommerhall

Emilie Sommerhall er banebrydende underviser indenfor den holistiske psykologi kombineret med den universelle retning Taoisme.

Dine resultater er et direkte spejl af hvem du tror du er og hvad du tror du kan ! Selvsikkerhed, værdi-følelse og en indre tilstand og handling baseret på at du kan hvad end du sætter dig for, er fundamentet i Emilies undervisning.

Emilie Sommerhall har løftet sit liv fra et liv på kanten i en alder af 12 - 16 år til nu at leve det liv i rigdom i alle sine livsområder, hvor hun bl.a. har været selvstændig de sidste 10 år og skabt den karriere og det liv, som hun drømte om.

Emilie underviser i hvordan du skaber et indre fundament i skyhøj vibration af selvsikkerhed og værdi og går ud og handler ud fra en rig indre tilstand.

​​

Emilie Sommerhall har været selvstændig i 10 år og uddannelsesleder siden 2014 med 7 uddannelseshold bag sig samt undervist på adskillige kurser og events som foredrag og workshops.


​Emilie Sommerhall har desuden været speaker på adskillige større arrangement som bl.a. "Free Your Mind - Danmarks største festival i personlig udvikling"

Connect med Emilie Sommerhall

Youtube
Facebook
Instagram

​Kontakt Emilie Sommerhall

Skriv til Emilie Sommerhall her eller via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt