Emilie Sommerhall

Emilie Sommerhall er banebrydende underviser indenfor den holistiske psykologi kombineret med den universelle retning Taoisme.

​Emilie har grunduddannelsen som Socialrådgiver og har videreuddannet sig indenfor forskellige terapeutiske retninger, samt som life- og business coach, autoriseret numerolog og naturlæge/heilpraktiker.
​​

Emilie Sommerhall har undervist siden 2014 med 6 uddannelseshold bag sig samt undervist på adskillige kurser og events samt holdt foredrag og workshops.

​Emilie Sommerhall har været speaker på større arrangement som bl.a. "Free Your Mind - Danmarks største festival i personlig udvikling".

Emilie Sommerhall har løftet sit liv fra et liv på kanten som teenager til nu at leve det liv, som hun virkelig elsker at leve og deler sin inderligste passion i at undervise andre i at gøre det samme - nemlig at løfte dit liv gennem bevidsthed og lederskab og skabe et vibrationsskifte, som er begrebet Emilie Sommerhall udviklede i 2014.

​Emilie underviser i egne metoder og teorier, som hun har erfaret gennem sin livserfaring og undervisningen kan du derfor kun finde hos Emilie sommerhall.


Vi vil elske at høre fra dig

Har du spørgsmål er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores team ved at udfylde formularen.

​Vi svarer inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt