Emilie Sommerhall


​​Emilie Sommerhall har løftet sig fra et liv på kanten til at have skabt dét liv som hun næres inderligt af at udleve.

​Emilie Sommerhall's erfaring i at gå fra et liv der føltes nedbrudt, fattigt og mørkt til at opbygge sit liv i kærlighed, rigdom, lykke og udfoldelse af sit sande hjertes kald, er den erfaring som hun ønsker at give videre gennem undervisning i transformation, som er Emilies livsformål.

Emilie Sommerhall har undervist siden 2010 med 9 uddannelseshold bag sig samt undervist på adskillige kurser og events samt holdt foredrag og workshops.


​Emilie Sommerhall har været speaker på større arrangement som bl.a. "Free Your Mind - Danmarks største festival i personlig udvikling".

​Emilie underviser i egne metoder og teorier, som hun har erfaret gennem sin livserfaring og undervisningen og har derfor skabt sit eget fundament i at undervise i transformation.

Emilies ekspertise

Emilie Sommerhall's ekspertise er at vise vejen til at hele psykologiske traumer og udfordringer og vise dig hvordan du løfter dig op i højeste universelle udlevelse af dig.

​Emilie har evnen til psykologisk at forstå processer og tematikker på det dybeste plan og guide dig til hvordan du heler det.

Emilie kan se ind bag ved og guide dig i kontakt med dét der kan være svært at erkende eller rumme, således at du skaber selvindsigt og visdom om, hvordan du heler dig og begynder at være din egen kærlige mor og stærke far og lede dig selv til udfoldelse af den du i sandhed er.

Emilie besidder den unikke evne til at se ind i dit energifelt og mærke dig klart og rent, så hun kan trække på denne evne i sine rådgivninger og guidens.

Emilies Vision

"Min vision er at gøre TRANSFORMATION

alment anerkendt og benyttet

som visdom og værktøj.

Jeg ønsker at gøre transformationsundervisning alment kendt og anvendt så det bliver alment og naturligt at trække på evnerne til lederskab for sig selv og sit liv og at transformere fra den begrænsende lavt frekvente menneskelige tilværelse
​til en højere udfoldelse af dig selv.

Transformationsundervisning er mit mål at gøre til allemand og -kvindes eje, så det ikke længere er de få, men alment at skabe transformation til ren og høj udfoldelse af den generelle befolkning i verden."


Vi vil elske at høre fra dig

Har du spørgsmål er du hjerteligt velkommen til at kontakte vores team ved at udfylde formularen.

​Vi svarer inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt