Emilie Sommerhall

Emilie Sommerhall er banebrydende underviser indenfor den holistiske psykologi kombineret med den universelle retning Taoisme.

​Emilie har grunduddannelsen som Socialrådgiver og er videreuddannet indenfor forskellige terapeutiske retninger, samt som coach og naturlæge/heilpraktiker.
​​

Emilie Sommerhall har undervist siden 2014 med 6 uddannelseshold bag sig samt undervist på adskillige kurser og events som foredrag og workshops.

​Emilie Sommerhall har desuden været speaker på adskillige større arrangement som bl.a. "Free Your Mind - Danmarks største festival i personlig udvikling"

Emilie Sommerhall har løftet sit liv fra et liv på kanten som teenager til nu at leve det liv, som hun virkelig elsker at leve og deler sin inderligste passion i at undervise andre i at gøre det samme - nemlig at løfte dit liv gennem bevidsthed og lederskab, troen på dig selv og udlevelsen af din universelle livskraft.

​Emilies underviser egne metoder og teorier i holistisk psykologi og undervisningen kan du derfor kun finde hos Emilie sommerhall.

Connect med Emilie Sommerhall

Youtube
Facebook
Instagram

​Kontakt Emilie Sommerhall

Skriv til Emilie Sommerhall her eller via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt