Emilie Sommerhall

Emilie Sommerhall oplevede i en meget tidlig alder dysfunktionelle livsvilkår, hvor hun bl.a. boede for sig selv i en årrække fra hun var 12 - 16 år uden skolegang og voksenkontakt, og hvor hun levede i et dysfunktionelt miljø.

I denne tid blev hun stillet overfor en virkelighed som vidste sig fra sin grimmeste side.

Denne tid efterlod dybe sår i Emilie Sommerhall's psyke og sind og traumer i hendes krop, hvor hun i de efterfølgende år arbejde intensivt med sig selv og tog et hav af uddannelser fra Psykoterapeut, Life- og Business Coach, Numerolog til Holistisk tysk-eksamineret læge (Heilpraktiker) for at hele de oplevelser, hun havde haft og genfinde sig selv.

På rejsen oplevede Emilie Sommerhall at sindet og psyken kan reddes fra det tungeste sted og løftes ind i en skyhøj frekvens af tillid, værdifølelse, selvsikkerhed og styrke.

Denne visdom er grundstenen i Emilies's arbejde og dét som Emilie underviser i.

​Emilie Sommerhall har været selvstændig i 10 år og uddannelsesleder siden 2014 med 7 uddannelseshold bag sig samt undervist på adskillige kurser og events som foredrag og workshops.


​Emilie Sommerhall har desuden været speaker på adskillige større arrangement som bl.a. "Free Your Mind - Danmarks største festival i personlig udvikling"

Connect med Emilie Sommerhall

Youtube
Facebook
Instagram

​Kontakt Emilie Sommerhall

Skriv til Emilie Sommerhall her eller via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt