​Dét du drømmer om at opnå i dit ydre liv drømmer du ikke om at opnå fordi det i sig selv giver dig dét du drømmer om..
​Du drømmer om at opnå det, fordi det vil give dig den følelse og indre oplevelse, som du forbinder med at have opnået dette.

Det kan være en følelse og oplevelse af mening, succes, kærlighed, rigdom, frihed, storhed mv.

De fleste mennesker jagter det ydre uden denne forståelse for, at det ydre aldrig kommer til at give dem dét de søger, hvis de ikke formår at have det i sit indre som en tilstand, en følelse og en oplevelse.

​Dét er denne spirituelle/universelle årsag til, at du der er signet op til at skabe fra din sjæl ikke formår at lykkedes i din forretning samt i at skabe det liv du drømmer om, fordi du jagter de ydre resultater i ønsket om at opnår en bestemt følelse og oplevelse.

​Og netop fordi du er signet op til ikke at leve fra hovedet/egoet, men fra kroppen, dit hjerte og din sjæl, så spejler livet sig ved KUN at levere dine drømme til dig, NÅR du lever fra denne høje bevidsthed, hvor sjæl og et rent hjerte bor.

Hvis du genkender at uanset hvor meget du knokler og er synlig i din markedsføring, så får du kun små eller slet ingen resultater..

Hvis du genkender at hver gang du gør det for pengene, så udebliver pengene netop..

Hvis du genkender at hver gang du udregner fra hovedet eller forsøger at blive en bestemt person, så mister du dig selv, oplever meningsløshed, forvirring, kaos, frygt eller ubeslutsomhed..

​Ja så er dette netop et tegn på at du er ment til at bidrage og leve fra sjælen og ikke egoet.

​Velkommen på Forretningsuddannelsen


​En anderledes og unik uddannelse i Forretning og i at skabe dét liv du elsker omkring din forretning og som en forretning giver muligheden for.

På Forretningsuddannelsen lærer du netop at genfinde kontakten og din guidens fra din sjæl og skabe dét liv, som føles meningsfuldt, kærligt og rigt for dig.

Sjælen er altid mættet og ingen illusioner om mangel, fattigdom, konkurrence, utilstrækkelighed, mindreværd, forkerthed mv. kan trænge ind i sjælen og dit rene hjerte.

Kun egoet kæmper, løber, stagnerer, jagter, udsætter alt efter om det er styret af begær, mangel, frygt, mindreværd, kontrol eller af illusionen om manglende frihed, mangel på rigdom, mangel på anerkendelse mv.

​Hvis du er signet op til at hele dit ego og leve og bidrage fra et rent hjerte og sjæl, så opnår du netop ikke det du søger så længe dét er egoet, som sidder bag rattet.

Det betyder ikke at du ikke er ment til at opnå dét du ønsker, tværtimod er kærlighed netop at du giver dig selv præcis det du drømmer om og udlever dit drømmeliv - men dét betyder at du kun opnår dét, når du er trådt ud af egoets illusioner og frygt og i stedet træder ind i en højere bevidsthed og lever fra din sjælsguidning.

Netop her oplever du at du allerede ER mættet, hel, rig, fri og kærligheden selv. Du lever på den højeste frekvens. Og det er ment at det er herfra du skal skabe!


​Her lever du i kontakt med din sjæl og i skyhøj vibration i hele din bevidsthed og som gør at de ydre materielle ønsker og drømmescenarier lander med den største lethed.

​Hvorfor..?

​Fordi du lever i en højere dimension end blot egoets og den menneskelige krop og dét er derfra du er ment til at leve og bidrage fra - Og det er ment at det er fra denne høje frekvens at du skaber fra !

​På Forretningsuddannelsen går vi dybden med din personlige heling for at du kan stå rent i dit bidrag.
​Derfor er Forretningsuddannelsen en 6 måneders uddannelse, da dét at hele og slippe illusioner, sætte dig selv fri og skabe/genskabe den forretning, som du virkelig elsker og som blot føles som en forlængelse af dit hjerte og din sjæl, er en process.

​Ønsker du at din personlige vækst skal have din forretning som omdrejningspunkt, så er Forretningsuddannelsen for dig, da Forretningsuddannelsens omdrejningspunkt er din forretning og at opbygge dit drømmeliv omkring din forretning.

Ønsker du derimod en uddannelse, som går i dybden med din helingsprocess og opbygning af dit indre fundament uden fokus på forretning, så er du velkommen på Holistisk Psykologisk Terapeut uddannelse.

Ønsker du både forretningsdelen samt en dybere terapeutisk rejse, så kan du med fordel tage begge uddannelser, da der gives 50% rabat på Forretningsuddannelsen ved tilmelding til Holistisk Psykologisk Terapeut Uddannelse.

Uddannelserne kan tages samtidig, med overlap eller forskudt af hinanden og i uvilkårlig rækkefølge, da uddannelsernes undervisningen flettes fint sammen.

Ønsker du efter deltagelse på Forretningsuddannelsen på et senere tidspunkt at tilmelde dig Holistisk Psykologisk Terapeut Uddannelse, så trækkes der blot 50% af din betaling ved tilmelding på Forretningsuddannelsen på daværende tidspunkt fra, når du tilmelder dig Holistisk Psykologisk Terapeut Uddannelse, så rabatten er med evighedsgaranti ved deltagelse på begge uddannelser.

Uddannelsen starter 14. maj 2021 - 13. december.

Juli måned er sommerferie - dog med 2 Business Live Call's som Bonus på dette hold.

Under de 6 måneder lærer du at mestre et indre fundament af kærlighed, rigdom, frihed, glæde og storhed og lever ud fra din sjælsguidning, så du derfra skaber en forretning og et liv du elsker.

​Du lærer alle værktøjer i forretningsdrivelse så som prissætning, markedsføring, salg, startegi mv. men fra et perspektiv som du ikke har hørt om nogensteder før, da dette muligvis er verdens eneste uddannelse, hvor fundamentet for forretningsdrivelse er fra skyhøj vibration med sjælsguidning blandet med den personlige heling.

Hvorfor har jeg skabt Forretningsuddannelsen?

Igennem mine seneste 8-10 år som selvstændig har jeg prøvet både at drive forretning primært fra egoet og fra sjælen.

​Hver gang jeg drev forretning ud fra egoet og mit menneskelige jeg, så sov jeg dårligt, jeg overspiste, dulmede, opkvikkede jeg med sukker, koffein og ego-snak om, hvor fedt det ville være at tjene X og X. Hvor fedt det ville være at blive anerkendt og kendt.
​- Men hver gang mistede jeg mig selv. Jeg blev mere og mere frygtsom, ubeslutsom, forvirret, bange og en pendulsvingning fra egoets peptalk med motivation, som fik mig til at præstere til at ligge længe når jeg vågnede og slet ikke have lyst til at stå op, fordi jeg følte mig forladt, ensom, bange og opleve meningsløshed. Jeg skabte små resultater, men slet ikke i det omfang, som jeg oplevede i de perioder, hvor jeg levede i sjælskontakt.

Hver gang jeg har fundet hjem til mig selv, opbygget mit indre fundament i skyhøj vibration og værdi-følelse og levet ud fra min sjæl, så vågner jeg glad og mættet. Jeg behandler mig selv kærligt og respektfuldt og HVER dag skaber jeg med den flow, de oplevelser, den kærlighed og den glæde jeg ønsker  att opleve.
​- Det sker nemt og legende. At det jeg tænker på og ønsker, dét bliver.
​- Jeg kan forene mit liv med børn, der bliver unschoolet (dvs. at de er meldt ud af folkeskolen og lever sammen med mig og undervises i livet og fagforståelse ud fra sjov, samvær og kærlighed), min  og min datters hobby med vores 2 heste som tager minimum 3 timer om dagen, en mand og kæreste, som jeg har været sammen med i over 16 år og lige har haft kobberbryllup med samt min egen plejning af mig med yoga, gå-ture alene i skoven, min nydelse med at arbejde med mit bidrag til dig og som er en af mine største behov, samt alt det andet, som kendetegner et liv og en hverdag jeg elsker.
​- Og pudsigt nok så er det herfra at alle mine drømmeresultater lander med lethed - netop fordi jeg har sluppet egoets krog i at "jeg ikke har det og derfor søger det" - og at jeg med lethed lever dét liv jeg elsker.

​Jeg vil oprigtigt sige at jeg mestrer at leve et liv jeg virkelig elsker på ALLE mine livsområder og som er bygget om mit sjælsbidrag i min forretning.
​For mig er penge ikke det vigtigste. Jeg har prøvet at leve med mange penge uden at være oprigtig lykkelig og jeg har prøvet at knække koden gang på gang ved at gå fra at have bogstaveligt økonomisk fattigdom til at skabe mere en nok i mit liv netop ved at være oprigtig lykkelig indeni uden pengene for blot at se, at de derpå bare strømmede ind i mit liv!

Det var netop fra mine ovenstående oplevelser at Forretningsuddannelsen er født.
​Jeg har undervist i personlig heling og mestring af en indre tilstand i skyhøj vibration og at skabe et liv du elsker med både titler som Coach og Terapeut og på hvert uddannelseshold har de også haft en smule om forretning.

​Men jeg mener at der er brug for en Forretningsuddannelsen, som har fokus og fundament i forretning og herfra at lære at slippe illusioner, finde hjem i en indre tilstand af værdi-følelse og skyhøj vibration og leve fra sjælskontakt med forretningsdrivelse som omdrejningspunkt.

Derfor er Forretningsuddannelsen for dig, der vil lære at drive forretning ud fra din sjæls storhed og skabe dét liv du ønsker med din forretning der giver mulighed for dette.

​Forretningsuddannelsen er både for dig, der endnu ikke har startet forretning, men som vil lære at være selvstændig erhvervsdrivende og fra starten lære det fra sjælskontakt og en indre tilstand i skyhøj vibration.

Forretningsuddannelsen er også for dig, der kender at falde i at gøre som alle de andre, at tage en masse kurser i strategi, mindset, at træne et selvbillede som er oppustet af dit ego og skabt netop fra ego og ud fra egoets traumer og illusioner og igen og igen oplever at det ikke virker eller at du mister dig selv til blot at blive mere kritisk og hård ved dig selv, og blot acceptere og elske dig selv mindre og mindre for hver gang du forsøger at presse eller piske dig til at komme igang med at nå dine mål og blive en succes i din forretning.. Forretningsuddannelsen er også for dig, som har drevet forretning i mange år og som ønsker at finde hjem til dit sjælskald og have dig selv og din sjæl med hele vejen samt for dig, der føler at dit gennembrud udebliver og at du ikke formår at skabe dét gennembrud i din forretning som du søger.

Derfor bliver alt ​du ved om forretningsdrivelse vendt på hovedet på Forretningsuddannelsen.
​Alt du har hørt om og lært om at udregne den rigtige strategi, sige de rigtige ord, skrive det rigtige på dine annoncer, lave den rigtige funnel(salgstragt) og træne dig selv i at blive dét rigtige menneske, bliver erstattet af en heling og finden tilbage til dig og derfra udlevelse fra din dybere sandhed som et helt menneske i skyhøj vibration.

​Dét er aldrig ment at du skal øve dig på at blive nogen eller noget som helst.
​- Det er meningen at du skal finde mere og mere ind i din indre guidens, stole på dig og leve derfra.

Dét er aldrig meningen at du skal lære at blive noget eller at blive et menneske/mindset som får dig i mål.

- Du har allerede alt i dig, som du behøver for at nå dine inderligste drømme. Det er derfor meningen, at du skal lære at elske hele dig og stå stærkt i din indre fundament og i din værdi-følelse, så du selv kan finde ind i svarene i dig og dermed udleve dig i kærlighed til dig.

Dét er aldrig ment at du skal udregne strategiske priser, produkter eller annoncer som manipulerer dine kunder til at tro at de bare må have dit produkt.

- Det er meningen at du skal sætte de priser, produkter og dele dig, så dem DU er ment til at hjælpe kan mærke dig og får den hjælp de er ment til. Og derfra kommer overflod naturligt til dig, netop fordi du ikke udregner, handler og jagter for at opnå men fra et mættet sted viser hvordan man kan få hjælp af dig. Og så kommer overflod og resultater naturligt på en nem måde og meget hurtigere end forventet, fordi det ikke er hovedformålet i sig selv.

Dét er aldrig ment at du skal udregne og analyse på hvad moden siger og følge den, så du sikrer dig synlighed og kunder fordi du er med på beatet.

- Det er meningen at du autentisk skal dele dét du har på hjerte med dine følgere, så du kærligt lyser som et fyrtårn så dem, der er ment til følge og blive ledet og oplært af dig nemt kan finde dig.

Dét er aldrig ment at du skal være selvstændig for at tjene til føden og leve ud fra den menneskelige tilgang, hvor du yder for at at købe det liv du drømmer om. Dette er egoets slavehistorie om arbejde og penge.

- Det er ment at du skal bidrage med dét du elsker og er passioneret for, så du selv kan leve dit eget drømmeliv som bliver tildelt til dig med sådan en lethed at det føles som du er en engel på jord. Og hvor HVER dag er en leg med nydelse og oplevelser, som er rigdom og kærlighed for dig.

Det er meningen du skal træde ud af den menneskelige illusion og lyse vejen fra en højere frekvens!
​- For mennesker har brug for at lære dét du ved for at kunne mestre det samme som du mestrer eller er igang med at lære at mestre for dig!

Og det er dette perspektiv du lærer at drive forretning ud fra og skabe dit liv ud fra på Forretningsuddannelsen.

Tilmelding

​Uddannelsesstart og slut:
​14. maj 2021 - 13. december 2021

​Uddannelsen varer 6 måneder med juli måned som BONUS måned med 2 Business Live Call's.


​Uddannelsespris: 3.250 kr. ex moms i 6 rater

Det er muligt at trække din investering fra i din forretning som udgift til mentoring i forretningdrivelse.

​Ønsker du en afklarende samtale á 15 min. på telefon bedes du kontakte os på info@emiliesommerhall.dk.
​Min assistent eller jeg vil derefter tage kontakt til dig for at aftale tid for den telefoniske samtale.

Jeg glæder mig til at lære dig min viden og dele mine redskaber og min erfaring med dig på uddannelsen!
​Med kærlighed,
​Emilie Sommerhall

Connect med Emilie Sommerhall

Youtube
Facebook
Instagram

​Kontakt Emilie Sommerhall

Skriv til Emilie Sommerhall her eller via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt