Abundant Business Club

Abundant Business Club er medlemsclub'en for dig, der ønsker at udleve dig, dine drømme og dit livskald i din forretning.


I Abundant Business Club lærer du at drive succesfuld forretning og opnå de resultater du ønsker dig! Du lærer all round om at opbygge, drive, vækste, udfolde og opnå den forretning, hvor du kan udleve dig fyldt ud og dele dit unikke bidrag med verden.

​Abundant Business Club er en eksklusiv Club for dig, der ønsker at være de mest kompetente, anerkendte og respekteret inden for dit felt, hvor du har til formål at udfolde hele din storhed og udleve dine mest inderligste og største drømme i dette liv !

​Club'ens holistiske undervisning af strategisk markedsføring, jordnær forretningsdrivelse samt undervisning i universelle principper giver dig et helt essentielt fundament for at skabe succes og abundance for dig og din forretning !

I Abundant Business Club modtager du undervisning hver d. 1. og 15. i en måned og som består af helt specifik undervisning i et tema.
​Undervisningen foregår på lydfil og kan indeholde arbejdshæfte og øvelser.

​Undervisningen ligger i jeres Clubforum på Simplero og alle Club'ens temaer er til rådighed under dit medlemsskab.
​Som nyt medlem kan du også lytte til og arbejde med forhenværende temaer.

​Temaerne i Club'en er en holistisk vifte af dét jeg har erfaret er helt essentielt som fundament for at drive en succesfuld forretning.
​Denne viden har jeg erfaret gennem mine 6 år som selvstændig erhvervsdrivende samt af min erfaring på mine uddannelseshold gennem tiden, hvor alle hold har haft undervisning i forretningsdrivelse, i at skabe deres gennembrud samt at skabe en Queen/King Position på sit felt.

​Temaerne i Club'en varierer fra

✔️ Hardcore forretningsdrivelse

​✔️ Strategi- & planlægning

✔️ Mål- & intentionarbejde

✔️ Visualisering & Manifestation

✔️ Værdiafklaring

✔️ Kontinuerlighed & Momentum

✔️ Salg & Eftersalg

✔️ Universel Guidens

✔️ Dit Unikke Bidrag

✔️ Spontanitet & Struktur

✔️ Mind, Body & Lifeforce

✔️ Forskellige undervisningsformer samt mestring heraf

✔️ Kropssprog & Kommunikation

✔️ ​Produktudvikling

✔️ Prissætning 

✔️ Uddelegering & vækst 

✔️ Selvtillid og hvile i din værdi

✔️ Mestring af din indre forretningsleder

✔️ Balancen mellem de Feminine & Maskuline energier

✔️ At handle på dine intuitive kald

✔️ Og meget mere

Månedlig Mentoring

​Hver måned har du mulighed for at få mundtligt sparring og mentoring af Emilie Sommerhall på Club'ens månedlige Mentor Call.

Emilie Sommerhall giver dig den mentoring, som du har brug for i forhold til prissætning, produkttitler, målsætning mv. samt forløsning af evt. blokeringer for at nå de resultater du ønsker.

​Din forretning - blokeringer samt resultater - er et direkte spejl af, hvem du er som privatperson.
​Derfor omhandler sparringen og mentoring både dig som privatperson samt din forretning.

Business Days

Business Day er din mulighed for at få enhed dag med undervisning og mentoring på din forretning.
​Din forretning afspejler direkte den du er som privatperson og derfor er det helt essentielt at modtage undervisningen for at vækste i din forretning.

​På Business Day går vi i dybden med forskellige temaer og du har mulighed for at modtage personlig sparring på din forretning, herunder løsninger på udfordringer samt belysning af muligheder for vækst - og der er mulighed for at få mentoring på strategier, produktudvikling, markedføring, salg mv.

Business Day's er samtidig et helt essentielt element i Club'en, da det skaber en samhørighed mellem Club'ens medlemmere samt her hvor vi kan arbejde mere dybdegrundlæggende med forskellige temaer i dit privatliv, som afspejler sig i din forretning samt direkte med forretningsrelaterede temaer.


​Business Day's afholdes 4 gange om året i januar, marts, juni, september og november måned og som er en særskilt mulighed som medlem i ABC.

Der er åben deltagelse for alle på Business Days. Som medlem i Club'en har du forhånds ret til plads plus en helt eksklusiv medlemspris.

Business Days afholdes på ekstravagante lokationer bl.a. på Kurhotel Skodsborg, Hotel Nimb, Hotel Vejlefjord og Hotel SKT. Petri.
​Lokation samt dato for hver Business Day frigives efter afholdt Business Day.
​Business Day's ligger på mandage kl. 10 - 17.


Dato for kommende Business Day

Mandag d. 8. juni kl. 10 - 17
​Lokation: Kurhotel Skodsborg

Tema på Business Day
Tema på kommende Business Day er produktudvikling i overensstemmelse med dit unikke bidrag samt salg.

Du undervises i hvordan du finder ind til kernen af dit budskab og dit unikke virke og skaber et produkt, der afspejler dig og dit virke fuldstændigt.
​På denne Business Day undervises du desuden i hvordan du hviler i at sælge samt forskellige salgstrategier, hvor du og din sjæl er med.


Fornemmer du at denne Business Day er for dig kan du tilmelde dig via linket nedenfor som ikke medlem eller som medlem til medlemspris via linket i dit undervisningsforrum.


Pris for Business Day

Prisen er inkl. undervisning & frokost
​​

Medlem
450 kr. ekskl. moms

Ikke Medlem
1.199 kr. ekskl. moms

​- Ønsker du at deltage på den kommende Business Day uden at være medlem i Abundant Business Club kan du tilmelde dig Business Day her.

Dit medlemsskab

Som nyt medlem har du gratis medlemsskab de første 15 dage.
​Her kan du se undervisningen og få en fornemmelse om ABC er for dig.

​Ønsker du ikke at fortsætte dit medlemsskab efter den gratis periode skal du blot annullere dit abonnement inden perioden slutter.

​Oplever du at Abundant Business Club er for dig bliver dit medlemsskab fornyet løbende hver måned eller halvårligt alt efter dit medlemsskab.
​Der er ingen binding og dit medlemsskab kan opsiges når som helst uden varsling eller gebyrer.

Du kan trække medlemsskabet fra i din forretning som mentoring i forretningsdrivelse


Medlemspris

​Månedligt medlemsskab: 299 kr. ekskl. moms
​Halvårligt medlemsskab: 1.495 kr. ekskl. moms (1 måned gratis)

Connect med Emilie Sommerhall

Youtube
Facebook
Instagram

​Kontakt Emilie Sommerhall

Skriv til Emilie Sommerhall her eller via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt